От х:

Днес в x:

Дайте ми един милион долара

Ако сте решили да станете последователи на Крейг, ето и сайта му, там всичко е описано. http://craigrowin.com/

Комикът от Бруклин Крейг Роуин пуснал в YouTube видео, в което поискал някой, който и да е, да му даде един милион долара и в сряда невъзможната му мечта се осъществила, пише NYdailynews.

Роуин не може да повярва, но в същото време е и много щастлив от потенциалната си печалба.

„Все още не мога да осъзная всичко. Заслужавам ли това? Нямам представа. Може би не. Но по света има толкова богатство, дайте ми поне едно парченце“, казва Роуин.

Роуин твърди, че това не е номер. В последното си видео той показва нотариално заверено писмо от мистериозен бизнесмен, представящ се като Бенджамин. В него се потвърждава, че комикът ще получи един милион долара. Роуин пуска запис от телефонния си разговор с благодетеля. На „мецената“ много му харесало видеото, в което комикът иска милиона.

Преди два месеца Роуин пуска клипче в интернет. В него той дефинира желанието си така: „Милионери, слушайте. Имам бизнес предложение. Дайте ми един милион долара“, защото според него 1 милион долара сигурно ще бъдат прекрасно преживяване, това е ни повече, ни по-малко. Следват още клипчета, все в този дух.

Сега в Youtube има и хейтърски клип за милиона на Роуин, различни хора искат и по-скромни суми. Коментарите са повече от сериозни. Едно е ясно - потокът от клипчета на Роуин, озаглавени "Дайте ми един милион долара, моля ви", ще спре, поне до началото на февруари. На 2-ри, в 20 часа той ще си получи милиона на сцената на UCB Theatre...

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини