От х:

Днес в x:

Линдзи Лоън отново влиза в затвора

Актрисата Линдзи Лоън се връща в затвора, след като се провали на теста за употреба на наркотици. Това реши при днешното изслушване съдия Елдън Ес. Фокс от Върховния съд на Лос Анджелис, съобщи Асошиейтед прес.

Следващото явяване на Лоън в съда бе насрочено за 22 октомври. Тъй като съдия Фокс не определи гаранция, Лоън ще влезе в затвора незабавно. Това е третото влизане на Лоън зад решетките за последните три години, откакто се води делото срещу нея за употреба на наркотици и шофиране в нетрезво състояние, заведено след два нашумели ареста през 2007 г.

Предишните 2 престоя на актрисата в женския затвор в предградие на Лос Анджелис продължиха съответно 84 минути и 14 дни. Лоън бе признала в съобщения в социалната мрежа Туитър, че се е провалила на теста за наркотици миналата седмица, извършен по нареждане на съда.

"За съжаление, наистина се провалих на последния си тест за наркотици и ако бъда извикана, съм готова да се явя пред съдия Фокс следващата седмица вследствие на това. Злоупотребата с (упойващи) вещества е болест, която за съжаление не си отива за една нощ. Работя усилено за преодоляването й", написа тя.

Съдия Фокс бе казал, че ако не спази разпорежданията, 24-годишната Линдзи Лоън рискува да бъде осъдена на 30 дни затвор за всяко нарушение.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини