От х:

Днес в x:

Как да се чувстваш секси

Може дупето да е голямо... или коремчето пухкаво, но какво ще кажете за погледа? А за рокличката?

За всяка жена откриването на целулит по тялото, първите бръчици и белите косъмчета са истинска трагедия. Всъщност обаче това е природа и ние не можем да вървим срещу нея. Важно е да се опитаме да се харесваме сами себе си, за да го правят и другите. Ето и няколко лесни начина как да се чувстваме секси независимо от годините си.

Първата стъпка е да забравите за чуждото мнение. Е, не съвсем буквално. Идеята е да не мислите всеки път, когато си купувате нова дреха или сте на фризьор, какво ще кажат след това близките и познатите ви. Ако искате да направите тази промяна, не се колебайте!

Колкото по-малко се интересувате от мнението на околните и повече отделяте значение на собственото си усещане, толкова по-добре ще се чувствате в кожата си. Това ще ви дава самочувствие и хората ще го усещат. Пък и добре знаете, че когато вие харесвате отражението в огледалото и другите го харесват.

Второ правило е да не се фокусирате върху тази част от тялото, която според нас не е красива. Може бюстът ви да е малък, коремът ви да е пухкав или пък дупето да е голямо... Всички имат някой от тези проблеми.

Когато обаче се погледнете, не отдавайте такова голямо внимание на това, което не харесвате. Вижте какво във вас изглежда привлекателно. Ако вие го оцените и се научите да показвате хубавото, а да прикривате недостатъците, другите също ще ви оценят като секси.

Последен съвет, но не на последно място – усмихвайте се! Според проучване, лицето на човек изглежда много по-красиво и приветливо, когато той е усмихнат. Също така много мъже казват, че предпочитат не толкова красива и намръщена жена, колкото такава, която е чаровна и лъчезарна.

Когато вие самата излъчвате щастие, хората ще искат да са покрай вас и да черпят от извора на радостта ви. А и в този ред на мисли, не ставайте робиня на ботокса. Той само ще направи лицето ви безизразно и усмивката ви ще е изкуствена, а нали целим точно обратното?!

Източник: club.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини