От х:

Днес в x:

Не подценявайте блондинките, те вече си имат остров

Маршът на блондинките. И униформи си имат в подходящ цвят

На Малдивите ще се появи остров за блондинки. На острова ще има хотели, спа центрове и всевъзможни развлечения, както си му е реда, с една важна подробност – целият персонал ще бъде назначаван с нужния цвят на косата.

Според замисъла, с транспортирането на блондинки до курорта на Малдивските острови ще се извършва от специално създадена за тях авиокомпания. Тука идва най-страшното – пилотите и стюардесите ще са също блондинки. В прессъобщението на Olialia group, на което се позовава lenta.ru, не се уточнява дали пилотите ще са жени.

Преговорите за мечтания рай на блондинките вече са в ход. Намерил се е остров от Малдивските, готов да участва в начинанието

Движението на блондинките има около 20 хил. членове в Литва. Преди наколко години под неговата егида бе основана компанията Olialia Group, която вече е доста известна в Литва. Тази фирма си има основна цел, а тя е да задмине компанията на ексцентричния британски милиардер Ричард Брансън Virgin Group. “Блондинките са велика сила и не трябва да бъдат подценявани”, се казва още в прессъобщението на  Olialia group.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини