От х:

Днес в x:

Потвърдиха, че Робърт Патинсън и Кристен Стюарт имат връзка

Робърт Патинсън и Кристен Стюарт, влюбените герои от вампирската сага "Здрач", са двойка и в реалния живот, съобщи Контактмюзик, позовавайки се на продуцента на третия филм "Здрач: Затъмнение", който излиза днес на екран, предаде БТА.

Романтичните отношения на Патинсън и Стюарт се обсъждат още от 2008 г., когато по кината се появи "Здрач", първата лента от поредицата. Двойката обаче упорито отказва да отговаря на въпросите, свързани с личния им живот.

Сега връзката им е потвърдена от продуцента на "Здрач: Затъмнение" Уик Годфри, който казва: "Да, те са заедно". Продуцентът споделя също, че се надява Робърт Патинсън и Кристен Стюарт да опазят връзката си. Годфри казва, че предстоят снимките на последния филм от сагата - "Зазоряване", който ще бъде разделен на две части. Евентуални проблеми между изпълнителите на главните роли могат да се отразят върху продукцията.

Междувременно Контактмюзик съобщи, че 24-годишният Робърт Патинсън иска да основе своя религия, защото няма да му се налага да плаща данъци. В интервю за германското издание на сп. "Глемър" звездата от вампирската сага "Здрач" казва: "Искам да запиша албум, да режисирам филм и да основа своя собствена религия заради данъчните облекчения".

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини