От х:

Днес в x:

Скандална, гореща и изцяло ваша! Това е секс куклата Lady Gag!

Lady GaGa може и да има една от най-ексцентричните визии, на които сме попадали някога, но за сметка на това притежава и завиден брой почитатели сред силния пол.

Очевидно на интереса на мъжете разчита и компанията Pipedream Products, която пусна на пазара... секс кукла за възрастни с лика на скандалната изпълнителка.

Макар и с не особено оригиналното име Lady Gag Gag, тя е част от Adult серията Super Star Series, която предлага и други варианти да се пробвате да реализирате фантазиите си - например със звезди като Бийонсе - The Beyonce Love Doll (без Джей Зи), Дженифър Лопес - J Ho, Парис Хилтън - Paris Love Doll, Памела Андерсън, Линдзи Лоън и др.

На опаковката е изписано изцяло в хард стила на Lady-то изразът I Wanna Ride on Your Disco Stick, който въпреки, че не е сред популярните й хитове, сме сигурни, че разбирате достатъчно добре.

Ако пък сте сред лудите фенове на новия дует между Lady GaGa и Бийонсе - Telephone, можете да си закупите и двете кукли в пакет, само внимавайте страстната ви идилия да не се превърне в абсолютен Bad Romance...

Източник: avtora.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини