От х:

Днес в x:

Счетоводител и шофьор на “Татра” търсят в Димитровград, лекар-ординатор – в Хасково

Счетоводител и шофьор на “Татра” са двете нови работни места, които димитровградското Бюро по труда обяви на прага на новата работна седмица. За първото предложение се изисква наличие на висше образование в областта на икономиката. Нужни са и практически познания по кодексите на труда и за социалното осигуряване, както и по всички останали нормативни актове. Владеенето на компютър е също задължително, както и боравенето с софтуерните приложения Word, Excel и специализираните счетоводни програми.

Общо 47 са свободните работни места, заявени от бизнеса в Димитровград и региона. Новост са и офертите за трима монтажници на дограми и окачени фасади. С отминаване на зимните месеци се забелязва известно раздвижване в предлагането на работа, отчитат посредници в търсенето на препитание. Въпреки това, липсват адекватни на търсенето оферти. Най-отчетливо това се забелязва при хората с висок образователен ценз.

Поне тригодишен опит и средно, общо образование се изисква за заявено работно място като продавач-консултант. За ресторантьорството в актуалния листинг на Бюрото по труда са вписани три места за готвачи с опит. Следват предложения за заварчик на тръби, за десет таксиджии, сервитьор, готвач, четирима шивачи на трикотажни изделия и оператор на пакетажна машина. Все още търсени са мераклии за сезонна заетост по родното Черноморие. За Китен се набират шест сервитьорки, петима готвачи, трима работници в кухня и две миячки.

Повече информация може да получите на тел. (0391) 6 20 12, както и на място – Димитровград, площад “България” №1.

Своите оферти за новата седмица обявиха и от хасковската Дирекция “Бюро по труда”. За разлика от Димитровград, в областния център девет са свободните работни места за висшисти. С висок образователен ценз са щатните бройки за експерт “Организация на труда”, за лекар-ординатор, медицинска сестра и техник-технолог.

Източник: dgpazar.eu

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини