От х:

Днес в x:

Опожариха джипа на хасковския ексдепутат от Атака

Георги Димитров пред горелия си гараж. "Тойотата" е изгоряла да тенекии

Силен взрив в 4 часа тази сутрин събуди квартала, в който живее бившият депутат от Атака Георги Димитров. От гаража на бул. „Илинден” 113 в Хасково излизали гъсти облаци дим. Вътре били паркирани джипът му „Тойота” и мотоциклетът „Хонда”. И двете возила са изгорели до тенекии.

„Инстинктивно се втурнах да гася, когато избухна втори взрив”, разказа за Haskovo.net ексдепутатът. За щастие, взривната вълна не го е наранила. Съсед се обадил веднага на пожарната. Екипът пристигна светкавично, заяви Георги Димитров. Всичко в гаража обаче вече било изгоряло.

„Най-демостративно са изоставили пластмасова туба с малко бензин на плочата на гаража”, обясни собственикът. В момента на мястото са екипи на полицията, очаква се втори оглед да направят и от пожарната. „Подпалвачите са изпуснали една черна плетена шапка. От тия, които слагат бандитите по филмите”, разказа още ексдепутатът.

„Имам  подозрения кой може да стои зад този атентат”, каза Димитров. „Наскоро имах силно предаване по телевизия „СКАТ” – „Другото лице на Атака”. Съвсем скоро по подобен начин бе нападнат и Павел Чернев, друг бивш депутат от Атака. Бяха атакувани и офисите на телевизията”. Всичко това едва ли е случайно, коментира Георги Димитров.

Тодор Кръшков   

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини