От х:

Днес в x:

Viasat Nature представя дивите чудеса на Африка този юли

Призоваваме всички любители на природата! Подгответе се този юлида бъдете запленени от визуална екстравагантност насред хола си, тъй като Viasat Nature ви предлага „Дивите чудеса на Африка“ – вълнуваща рубрика от предавания, разкриващи неопитомената красота и завладяващата дива природа на този безкрайно разнообразен континент!


Подгответе се да бъдете изумени, тъй като каналът не само прави премиера на две чисто нови поредици, но и излъчва през целия месец колекция от внушаващи благоговение африкански специалитети, които ще ви отведат на незабравимо пътешествие из емблематичните пейзажи на дивата Африка.

Първият етап от това завладяващо изследване ви носи „Природните чудеса на Намибия“ – нов специален филм от две части, чиято премиера е в неделя,7 юли, от 16:00 часа, който показва тази земя на ярка красота и забележителна устойчивост.

Разгледайте древната пустиня Намиб, най-старата и най-сухата на Земята, където пред очите ви се разиграва симфония от адаптации. Вижте как съществата, големи и малки, са изработили гениални стратегии, за да оцелеят в тази безпощадна среда. От издръжливи адаптирани към пустинята слонове до хитри пясъчни гущери -вникнете, докато всеки жител разказва история за постоянство.

Във втората премиера в рубриката „Дивите чудеса на Африка“ можете да се присъедините към безстрашния британски водещ и любител на дивата природа Бен Фогъл. С премиера в събота, 13 юли22:00 часа, тази поредица от три части следва Фогъл, докато той се впуска в най-дръзкото си приключение досега - „В Конго с Бен Фогъл“.


В Конго с Бен Фогъл по Viasat Nature

Навлизайки дълбоко в сърцето на Демократична република Конго, Фогъл се сблъсква с една от най-загадъчните и предизвикателни природни среди на Земята. В басейна на река Конго, обвит в мистерия и гъмжащ от живот, Фогъл изследва буйните тропически гори, могъщи реки и отдалечени общности.

Ще можете да станете свидетели от първа ръка на спиращо дъха биоразнообразие - от величествени горили до неуловими окапи - и ще получите по-дълбоко разбиране за деликатния баланс на тази незаменима екосистема.

Viasat Nature ще включва и серия от други африкански „специалитети“ през целия месец:

  •     Величествената Африка (от 7 юли, неделя @ 18:35): Направете едно изпълнено с екшън пътешествие през неопитомените пустини на Африка, сред природните чудеса и дивата природа.
  •     Масай Мара: Кръстопът на диви животни (7 юли и 14 юли @ 23:00): Насладете се на богатата дива природа на националния резерват Масай Мара в Кения.
  •     Мадагаскар: Африканският Галапагос (всяка неделя @ 15:10): Разгледайте уникалните видове на острова, включително ямката и айе ай.
  •     Живот в горещините: Африка (делничните вечери @ 20:05, от 25 юли): Проучете как изменението на климата заплашва дивата природа на Африка.
  •     Имало едно време в Цаво (28 юли @ 19:30): Открийте уникалната връзка между слонове и термити в южна Кения.


С уникалната селекция от предавания на Viasat Nature „Дивите чудеса на Африка“, подгответе се да бъдете изумени, вдъхновени и запленени от неопитомения дух на този забележителен континент, оживен чрез две съвсем нови премиерни поредици:

„Природните чудеса на Намибия“, с премиерата в неделя, 7 юли от 16:00 - и „В Конго с Бен Фогъл“, започващ в събота, 13 юли от 21:00, както и цяла колекция от грандиозни африкански сериали, излъчвани по канала през целия месец.

Viasat Nature оставяприродатадаразкажесобственатасивдъхновяващаприказка – красива и удивителножестока. С убедителниисторииотхора, коитосасвидетелинасъбитията, отблизо, лично и с многоемоция. Запълнатапрограмаследете www.viasatnature.bg. Следетени и на www.Facebook.com/ViasatNatureBG, както и на www.instagram.com/ViasatNatureBG/

 

 

 

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини