От х:

Днес в x:

Задава се сериал, базиран на "300" на Зак Снайдър

Зак Снайдър е снимал не един и два филма, но "300" (2006 г.) със сигурност ще остане като един от най-запомнящите се във визитката на режисьора.

Филмът разказва за 300 спартански войни, които се опълчват пред многохилядната войска на персийския владетел Ксеркс, и е базиран на едноименния комикс на Франк Милър и Лин Варли, който пък е вдъхновен от исторически събития.

В "300" главната роля бе поверена на Джерард Бътлър, а участие взеха още Лена Хийди и Майкъл Фасбендър. От Variety разбираме, че има голяма вероятност отново да се потопим в суровия свят на спартанците.

Източници на изданието твърдят, че Warner Bros. Television са в ранен етап на разработка на сериал, който да се яви като предистория на филма. Зак Снайдър преговаря, за да режисира сериала и влезе в ролята на продуцент.

За момента обаче не се знае кой ще се заеме със сценария и дали сериалът за "300" ще бъде създаден за Max или друга стрийминг платформа. След успеха на "300" в бокс офиса - с 65 милиона бюджет филмът отчете 450 милиона приходи, по кината бе пуснато и продължение - "300: Възходът на Империята", който обаче не пожъна същия успех.

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини