От х:

Днес в x:

Двама състезатели на Боксов клуб „Хасково“ стартират на Републиканското първенство за ученици

Изображение 1 от 2

  Град Плевен е домакин на Държавното лично първенство по бокс за ученици. Надпреварата стартира днес. Участие в Плевен ще вземат двама състезатели на Боксов клуб „Хасково“ с треньор Александър Калинов. На ринга ще се качат Даниел Йорданов и Иван Василев. Йорданов ще участва в категория до 42 килограма, а Василев при 50-килограмовите.

  „Много талантливи момчета са, големи са ми надеждите към тях. За тях това е първо състезание, вярвам, че ще се представят отлично“. Това коментира за Haskovo.net Александър Калинов.

  В първи кръг Даниел Йорданов ще излезе срещу Али Кехайов от ЦСКА. Иван Василев ще стартира с битка срещу Борил Митев от „Славия“.

  В надпреварата в Плевен ще участва и Емануил Иванов от БК „Севдалин Василев“. В първия си двубой в категория до 52 килограма той ще излезе срещу Аксел Ангелов от „Светкавица“.

  БК „Армата“ (Свиленград) ще бъде представен от трима състезатели. В категория до 54 килограма Красимир Димитров ще играе срещу Стиван Денев от „Спарта Монтана“. В категория до 70 килограма Александър Христов ще излезе срещу Константин Петров от „Левски“. В същата категория Ферхат Мехмед ще играе срещу Емил Миндов от „Червен бряг“.

  Източник: Haskovo.NET

  Видеа по темата

  Facebook коментари

  Коментари в сайта

  Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
  Последни новини