От х:

Днес в x:

Променлива облачност в планината, вероятни са и краткотрайни превалявания

Днес ще е предимно слънчево. Около обяд над Западна България, а след обяд и над Централна, ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на места в планинските райони там ще превали и прегърми. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са между 18° и 23°, малко по-високи на места в Горнотракийската низина. В София максималната температура ще е около 18°.

Над масивите от Западна България и района на Централен Балкан ще се развива купеста, след обяд и купесто-дъждовна облачност и на места ще превали и прегърми. Над около 2400 м валежите ще са от сняг. Над източните райони от Стара планина, Странджа и Сакар ще е почти без валежи. Вятърът ще е умерен от изток, по високите и открити части ще е от юг-югоизток. Максималната температура на 1200 м ще е около 11°, на 2000 м - около 5°.

Ясно е утрото на 27 април в Смолян, температурата е 6 градуса. През деня ще има и слънце, и облаци. Вероятни са и краткотрайни превалявания в следобедните часове. Максималната температура ще достигне 14 градуса.
 

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини