От х:

Днес в x:

Писател обяви: Ще разкрия всичко за изневерите на Дейвид Бекъм

Семейство Бекъм се подготвя да посрещне шума и многобройните коментари, които най-вероятно ще предизвика книга, която заплашва да постави брака им отново под светлината на прожекторите.

"Къщата на Бекъм: Пари, секс и власт", чийто автор е разследващият журналист Том Бауър, е обявена, че ще се появи на пазара на 20 юни и обещава да разкрие стряскащи и неизвестни факти за двойката.

Говорейки пред The ​​Mirror, Том намекна, че в творението му се изследват предполагаемите афери на Дейвид и всички обвинения отправени срещу него.

"Тези, които искат да знаят за сексуалния живот на Бекъм, няма да бъдат разочаровани", заяви журналистът.

Въпреки че е написал цяла книга за двойката, Том не ги е интервюирал лице в лице, но вместо това призна, че е прекарал две дълги сесии с човек от екипа на Дейвид, който бил сред малцината, до които успял да се добере.

"Семейство Бекъм се погрижи много хора да не говорят с мен. Но намерих достатъчно такива, с които да говоря и получих много, много интересни разкрития. Това се оказа книга, която ме изненада. Смятаме, че знаем всичко. Но всъщност има огромно количество информация, която не знаем и за която сега обществеността ще разбере", заяви Том.

Наскоро бившият футболист засегна така наречената си "афера" с холандската си асистентка Ребека Лус в документалния филм на Netflix "Бекъм".

Въпреки това, Дейвид не спомена пряко думата и не призна никаква вина, но обърна внимание на "ужасните" последствия, които според него го карат и до днес "да се чувства зле всеки ден".

От своя страна 46-годишната Ребека, която е работила като асистент на Дейвид, преди да излезе публично с подробности за предполагаемата им тайна връзка през 2004 г., го обвини, че "се представя като жертва" и избягва отговорност.

Междувременно Том не потвърди дали последната му книга ще бъде вредна за двойката, а заяви, че читателите сами ще решат какво да мислят за новата информация, която той разкрива. А издателството HarperCollins са готови да публикуват новата книга, както пишат на сайта си: "Чрез задълбочени изследвания, експертни източници и интервюта с вътрешни лица, най-известният британски разследващ биограф, Том Бауър, направи поредица от разкрития, които дават изненадващо вникване в реалността на "Бранд Бекъм".

Източник: http://life.dir.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини