От х:

Днес в x:

„Възраждане”в Кърджали номинира общинския съветник Георги Дяков за евродепутат,той ще брани традиционните семейни ценности

     Местната структура на ПП „Възраждане” номинира общинския съветник Георги Дяков за националната си листа за евроизборите. Кандидатурата му ще бъде представена на националното ръководство,като очакванията са той да попадне в националната листа от 17 души,която ще се изготви за изборите. Това съобщи лидерът на областната организация на „Възраждане” Анета Георгиева.

      Георги Дяков е кърджалиец. Роден е през 1985 г. Специалист е по финанси. Магистър по бизнесадминистрация. Има близо 40 квалификации. Работи с чуждестранни фирми. Бил е в над 40 държави. Има сертификати за владеене на английски,испански и турски. Нивото по английски е С1.Има опит в АТ сектора.

      На пресконференция Георги Дяков подчерта,че ще отстоява в Европейския парламент,ако бъде избран,традиционните семейни ценности. Ще поддържа християнските добродетили, които са в основата на европейската цивилизация. Дяков смята също,че Кърджали е пренебрегван като регион в ЕС. Ще работи за интересите на кърджалийци, независимо от техния етнос и религия. Няма да допуска и налагането от страна на ЕС на страната ни на еднолични решения, както това стана по време на ковид кризата.

      Анета Георгиева подчерта,че Георги Дяков отговаря на всички критерии спуснати от партийната централа.Той има висше образование,владее два езика писмено и говоримо,член е на структура на партията,готов е да защитава националните интереси.И най-важното е патриот по душа.Стои далеч от лобистки кръгове и брани интересите на българските граждани.

    Текст и снимки:Георги Кулов

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

    Още новини

    Последни новини