От х:

Днес в x:

Masters of the Air стана най-гледаният сериал на Apple TV+

Още сме в началото на годината, а стрийминг услугата Apple TV+ вече може да се похвали с първия отличник от собствените си продукции.

Masters of the Air стана най-гледаният премиерен сериал в стрийминг платформата.

Информацията е предоставена от Apple TV+ и въпреки че броят на зрителите не е уточнен, от компанията заявяват, че гледаемостта на военната поредица с Остин Бътлър е надминала високобюджетните оригинални заглавия The Morning Show, Hijack и Severance.

От Variety пишат, че след премиерата на Masters of the Air гледаемостта в Apple TV+ се е повишила с 65% в световен мащаб. Двуцифреният ръст на стриймъра е отбелязан на повече от 100 територии.

Дебютът на Masters of the Air беше на 26 януари. Към момента в стрийминг платформата са налични 6 от 9-те епизода. Финалът на поредицата ще може да се гледа на 15 март.

В Rotten Tomatoes сериалът получава повече одобрение от критиката, отколкото от публиката. Критиката дава на продукцията 87% одобрителни отзиви, а аудиторията - 68%.

Сюжетът на военната драма проследява истинската история на американска военновъздушна ескадрила, изпратена над окупираната от нацистите Европа.

Събитията в поредицата се развиват между 1943 г. и 1945 г., като хвърлят светлина към живота на група мъже, станали част от бойната група, спечелила си по-късно прозвището "кървавата стотна".

Главните роли в драмата се поемат от Остин Бътлър, Калъм Търнър, Нейт Ман и Бари Киогън.

Продуценти на сериала са Стивън Спилбърг, Том Ханкс и Гари Гьоцман.

Пред NBC по-рано тази година Гьоцман сподели, че Masters of the Air е най-мащабната като актьорски състав продукция, по която е работил. Шоуто е събрало малко над 300 актьори с реплики и над 2000 статисти.

Целта е била да се пресъздаде епичността на историческите събития от Втората световна война и публиката да усети опасността от бомбардировките за младите момчета, отишли на война.

Източник: webcafe.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини