От х:

Днес в x:

Поредицата за Тед Ласо ще приключи след третия сезон

Свежата трагикомедия Ted Lasso разказва историята на треньор на колежански отбор по американски футбол, който е нает да управлява клуб от Висшата английска лига по футбол, въпреки че не знае нищо за тази игра. Ласо е привлечен във Великобритания от отмъстителен собственик, който иска да възроди клуба си. В сериала има стари спортни клишета, а комичният главен герой разкрива сложния си характер, който е изпълнен с доброта и силна воля.

Тед Ласо получи 7 награди ЕМИ, а двата му излезли до тук сезона могат да се вземат на един дъх. Сериалът е лек, но на моменти навлиза надълбоко в човешките взаимоотношения така, както си ги представяме ние. Има забавни моменти, има и мигове, в които няма да е изненада, ако сълза се стече по бузата ти.

Тед Ласо е треньор по американски футбол (онзи с каските), назначен начело на английския футболен (нашият си футбол) “Ричмънд”. Целта на собственичката Ребека е да съсипе единственото любимо нещо на бившия й вече съпруг. Дотук с разкриването на сюжетната линия. Филмът е колкото спортен, толкова и чисто човешки. Далеч по-смислен е от редица американски бози. Сигурни сме, че учи на редица добродетели стига да го поискаш.

Двата сезона вече са налични, а третият се очакваше да излезе през януари, но се забави, след като голяма част от актьорите поискаха по-високи хонорари следствие на големия успех. Главни действащи лица са Джейсън Съдейкис, познат от редица американски продукции, сред които и “Семейство Милър”, както и неотразимата Хана Уодингам. За чара на поредицата спомагат и редица други персонажи, но повече не искаме да повдигаме завесата. Препоръчваме горещо за редуциране на стреса.

Източник: brato.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини