От х:

Днес в x:

The Morning Show: сериалът, за който всички говорят

Време е за добри новини! Драматичният сериал The Morning Show с Дженифър Анистън беше подновен за трети сезон от Apple TV. Това съвсем не е изненадващо, като се има предвид успеха на шоуто сред зрителите, както и отличията – „Еми“, “Наградaта на Гилдията на филмовите актьори” и “Изборът на критиците”, които спечели миналата година.

Сериалът е създаден по книгата на журналиста Брайън Стелтър. Историята ни отвежда в атмосферата в най-гледания американски сутрешен блок, а сюжетът е представен по особено увлекателен начин. Рийз Уидърспун и Дженифър Анистън са не само изпълнителки на главните роли, но и са в състава на продуцентския екип.

Новото в третия сезон е допълнението към екипа - изпълнителната продуцент - Шарлът Стаут, която познаваме от работата й в „House of cards” и „Homeland”.

„Беше интригуващо да видим как сериалът набира сили последните два сезона, като проследява актуални сюжетни линии, които вълнуват  публиката по цял свят и в същото време са пристрастяващи и забавни. Развълнувани сме да видим какво предстои в трети сезон“ – споделят от Apple TV.

Стауд, която в момента е изпълнителен продуцент на драмата „Pieces of Her“ по Netflix, е също толкова ентусиазирана да влезе в сутрешния нюзрум и да бъде част от екипа.

„Вълнувам се да обединя усилията си с Apple TV+ и The Morning Show“, каза тя. „Сериалът с феноменалните Дженифър Анистън и Рийз Уидърспун, както и целияр екип, които ъздадоха необикновен свят, който впечатлява с дълбочина и провокативност.“

Макар подробности за третия сезон все още да липсват, ние сме сигурни, че ще бъде еднакво вълнуващо да се гледа и от момичета, и от момчета, защото шоуто има намерението да повтори успеха си и с новите епизоди.

Обичам устойчивото във всичко – в начина на живота, в разумното хранене, както и във взаимоотношенията с хората. Харесва ми да чета, но не за да избягам от реалността, а за да намеря начини да я направя по-хубава. Опитвам се да гледам от слънчевата страна на живота с щипка самоирония, усмивка и развълнувани очи. 

Източник: https://momichetata.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини