От х:

Днес в x:

Дилър на фалшиви пари изтрезня и отрече пред съда вината си

Димо Деянов

Подсъдимият за пласиране на фалшиво евро в Хасково Димо Деянов днес не се призна за виновен пред съда. Вчера, видимо почерпен, той заяви пред магистратите, че е готов да каже откъде е взел банкнотите менте, защото му било „писнало да лежи в затвора заради други хора“.

Вчерашният процес бе отложен за днес, защото в залата не се яви адвокат. Деянов заяви, че е упълномощил Димитър Георгиев да го представлява, но не знае защо юристът не е дошъл. Днес стана ясно, че адвокатът е получил пълномощното си тази сутрин. С други думи – Димо е платил адвокатския хонорар едва днес.

12 свидетели даваха днес показания пред съда. Процесът е отложен за 31 март, когато трима от неявилите се също трябва да дадат показания.

Димо Деянов бе спипан през май миналата година, след като се опита да пробута 50 фалшиви евро в хасковско заведение. Предишната вечер пък платил на проститутка също с пари менте. В колата му полицаите открили още 67 неистински банкноти.

Според експертите те били с много добро качество. Разследването обаче не успяло да се домогне до канала за разпространение на ментетата.

Haskovo.net

 

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини