От х:

Днес в x:

Ролята, с която Том Круз може би най-после ще спечели Оскар

През последните десетина години Том Круз се е отдал на снимане на блокбъстъри, каквито са "Мисията невъзможна" и "Топ Гън: Маверик". И въпреки успеха им в бокс офиса, очевидно те не са достатъчни, за да спечелят на актьора така мечтания Оскар. Всъщност Том Круз е бил номиниран четири пъти, но нито веднъж не е бил отличаван като най-добър актьор от Академията.

Ако обаче актьорът наистина изиграе ролята, за която се говори, че захваща, нищо чудно отново да има шанс за спечелване на наградата.

Според източници на Deadline е доста вероятно именно Том Круз да участва в нов, все още неозаглавен филм на Алехандро Иняриту. Проектът се очертава първият голям студиен филм на режисьора след "Завръщането" от 2015 г., който му донесе Оскар за най-добър режисьор, а пък на Леонардо ди Каприо - първият Оскар в кариерата му изобщо.

Що се отнася до Том Круз - наскоро той е договорил стратегическо партньорство с Warner Bros. и се очаква не само да участва във филма, но и да продуцира заедно с режисьора.

Засега детайли за сюжета не се знаят, тъй като проектът се пази в тайна. От това, което е ясно до момента обаче, знаем, че историята е нова и е по оригинална идея на Алехандро Иняриту. Освен режисьор и продуцент, той е и съсценарист.

По сценария, който е завършен през 2023 г., Иняриту работи заедно със Сабина Берман, Александър Динеларис и Николас Джакобоне. Това е втори общ филм за четиримата, които се събират цели десет години след излизането на "Бърдмен".

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини