От х:

Днес в x:

Том Круз подобрява собствените си постижения

След като от първия филм изминаха над 30 години, очакванията към "Топ Гън: Маверик" бяха леко смесени. Просто защото не беше ясно дали подобно продължение е необходимо и ще бъде достатъчно добро и интересно за хората.

Е, оказа, че Том Круз, Джери Брукхаймър и компания са свършили повече от чудесна работа, защото филмът се представя повече от добре в световния бокс офис.

За да не говорим само празни приказки, ще ги подплатим с малко цифри. Според Deadline, за по-малко от месец по кината "Топ Гън: Маверик" е спечелил 885 милиона долара. Като приходите между американския бокс офис и международния са горе-долу изравнени.

От Америка филмът е е събрал 466 милиона долара, а от международния 419 милиона долара. Оказва се, че с тези приходи "Топ Гън: Маверик" е най-доходоносния филм с участието на Том Круз.

До този момент най-доходоносният филм на актьора бе "Мисията невъзможна: Разпад" със своите 791.1 милиона долара, които спечели в световен мащаб. Очакванията са "Топ Гън: Маверик" да успее да премине границата от 1 милиард приходи.

Все пак, филмът тепърва ще се завърти по кината в Южна Корея, където Том Круз има доста голяма фенска маса. И всичко това е много впечатляващо предвид факта, че "Топ Гън: Маверик" не се е и няма да се завърти по кината в Китай и Русия.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини