От х:

Днес в x:

Дойде ли краят на "Истински детектив"

Изминаха едва няколко дни от края на четвърти сезон на "Истински детектив", озаглавен "Тъмната страна" и вече знаем, че ще има още един сезон.

След успеха на сезона и рекордно високите рейтинги, които епизодите отчетоха, от HBO са решили отново да гласуват доверие на създателката на "Истински детектив: тъмната страна" Исса Лопес.

Тя ще трябва да напише историята и сценария за новия пети сезон, като за момента не се знае дали ще режисира. Едва ли ще видим отново Джоди Фостър и Кали Рейс в новия сезон, защото добре знаем, че концепцията на сериала е да сменя изцяло актьорския състав.

За момента няма информация нито кога можем да очакваме пети сезон на "Истински детектив", нито кои актьори ще влязат в главните роли.

"Истински детектив: тъмната страна" се оказа най-гледаният сезон от всички до момента, събирайки средно по 12.7 милиона зрители на епизод. По всяка вероятност създателят на сериала Ник Пизолато отново няма да бъде замесен, като той открито атакува четвърти сезон, пише The Hollywood Reporter.

Пизолато не бе замесен по никакъв начин в "Истински детектив: тъмната страна", но въпреки това получи кредит като продуцент и продължава да бъде компенсиран. 

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини