От х:

Днес в x:

Подменят светофарите на възлови булеварди с модерни и енергоспестяващи съоръжения

Изображение 1 от 6

   В Хасково започна поетапната подмяна на светофарни уредби на възлови точки с натоварен трафик в града.

  От тази сутрин екипите са на терен, но работата ще продължи няколко дни. Използва се времето през почивните дни, когато движението не е толкова интензивно за работа. Първите монтажи стартират от кръстовището на булевардите „Раковски“ и „Съединение“, като една от най-невралгичните точки в града. На място охранява КОРЗ, но водачите трябва да са внимателни.

  Инвестицията от 36 хил.лв за подмяна на общо 4 светофарни уредби е заложена в местния бюджет за 2024 година, чието приемане предстои.

  Успоредно с подмяната на светофарите върви и подмяната на уличното осветление в града. Този проект е продължения на прилагането на енергийните мерки и ефективна модернизация на система за външно осветление в град Хасково. Вече бяха сменени уличните лампи на възлови булеварди и продължава подмяната в по-крайните точки на града. Заложената сума е 1,6 млн.лева.

  Източник: Haskovo.NET

  Видеа по темата

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (4)

  • 1
   Ху
   Хубаво ама..
   29 -4
   13:04, 27 яну 2024
   Добре. Няма лошо. Но. Никаква организация. Няма конуси. Няма организация на движението. Няма каски , светлоотразителни жилетки-нишо. Една вишка на пътя и да се оправя движението само.Като дойде ИТ в някоя фирма се почва. дай това , дай онова, защо така , а не иначе. Тези си работят все едно не е елктричество , не е на височина, не е на натоварена улица.
   • Тт
    тттм
    10 -22
    14:29, 27 яну 2024
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
  • 2
   Лу
   Лусият Макс
   12 -3
   14:29, 27 яну 2024
   Общината като забрави осветлението на някой булевард или улица да свети няколко денонощия и икономиите от новите светофари ще идат на кино.
  • 3
   Св
   Свето Фар
   7 -3
   22:08, 27 яну 2024
   4 парчета 36 бомбета! Някой пак от някъде трябва да лапа!
  Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
  Последни новини