От х:

Днес в x:

Семеен епос и политическа драма в новия сезон на Сиси по Epic Drama

Изображение 1 от 3

    Дългоочакваният трети сезон на Сиси започна по Epic Drama - премиерата бе на 27 декември в 22:00 часа. Този сезон ще се съсредоточи около тежки политически сътресения в Европа и голям личен конфликт между Сиси и Франц.

    Синът на двойката, престолонаследникът принц Рудолф, навършва девет години. С провъзгласяването на републиката във Франция и недоволството, разпространяващо се в региона, Франц (актьорът Яник Шуман, Monster Hunter) осъзнава, че Рудолф трябва да започне военно обучение рано, което да го подготви за живот като силен и способен владетел.

    Сиси (в ролята дебютантката Доминик Девънпорт, Night Train to Lisbon) обаче вижда чувствителната страна на сина си и се страхува, че такова сурово обучение ще го сломи.

    Този последен сезон е заснет в различни страни в Европа и не непременно в тези, които бихте очаквали. През този сезон Сиси и Рудолф бягат в Южна Франция с помощта на френска фотографка на име Алма, изиграна от Дениз Орта (Dogs of Berlin). Сцените във Франция обаче всъщност са заснети в Хърватия. Актьорите и екипът прекарват пет дни в Хърватия и всички сцени във „френското" село и на плажа са заснети тук. Някои от местата са Tresteno, Zlaton Cliff и Konvalve Beach.

    Запознаваме се с редица нови герои този сезон. Една от тях е камериерката Уоли, (изобразена от Полин Вернер, One Last Evening), която е избягала от Париж след падането на Наполеон III. Тя планира обир на предстоящия бал в императорския дворец, който предизвиква интереса на джебчията Густав. Те постепенно се влюбват един в друг, но когато Уоли получава покана от самия император Франц, връзката й с Густав е поставена на изпитание.

    Важно скрито течение, протичащо през тези нови епизоди, е падането на Наполеон III и провъзгласяването на републиката във Франция. Викът за демокрация също става все по-силен сред австрийския народ, оказвайки натиск върху Франц и Сиси.

    Междувременно строителството на Световното изложение е в разгара си. Политическите вълнения предизвикват недоволство сред строителните работници, което кара Франц да изпрати приятеля си Грюне, за да проникне сред организаторите на бунта и да открие неговия лидер. Но това, на което става свидетел Грюне, го кара да се изпита съмнения в лоялността си към короната.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини