От х:

Днес в x:

Парламентът отново се превръща в цирк! От Възраждане пазят ПСА и кабелите на тонколоните в залата

До спречквания в парламента между депутатите на ДПС и "Възраждане" се стигна, след като от движението се ядосаха на хората на Костадин Костадинов, които за трети пореден работен ден се подготвиха за саботаж на заседанието.

Възражданиците в опита си да бранят Паметника на Съветската армия стигат до крайности. До сблъсъци се стигна след като от ГЕРБ са намерили  решение - изказванията днес да са от място и блокираните и с това да заобиколят блокираната парламентарна банка. Опозиционерите обаче бързо измислят нов ход - да изключат колоните, за да не се чува звук. Това вбесява депутатите на ДПС, като първи скоча Делян Пеевски и Йордан Цонев, за да свържат отново кабелите за да се възабнови парламентарното заседание. Там обаче се спречкват с двама възражданци, и започва дърпане за саката, а един от квесторите се опива да ги разтърве.

В борбата за кабела на тонколоната надделяват депутатите от ДПС. Народните избраници показват култура и обноски, "като деца от детската градина" коментират останалите депутати които са свидетели на комичнитрагичните ситуации.

Последва и оплакване - Ивелин Първанов от "Възраждане" каза от трибуната, че Марио Рангелов от ДПС го заплашил, че ще го убие в Плевен. Въпреки боя заседанието продължи успоредно.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини