От х:

Днес в x:

Иво Димов: Ще градим Димитровград заедно

    Тази вечер симпатизантите на политическа партия ГЕРБ и подкрепящите кандидата за четвърти пореден мандат за кмет на община Димитровград - Иво Димов, препълниха спортна зала Младост. В най-голямата зала в Димитровград бе представен големият отбор на партията с номер 7 в бюлетината, след което се състоя концерт за феновете на народната музика и танци.



    Обявяването на Иво Димов екзалтира публиката, която взриви залата. “Спечелил сърцата на своите съграждани. Уважението на бизнеса. Постигнал безпрецедентен резултат в историята на Димитровград. Преизбиран от димитровградчани още на първи тур. Три мандата кмет на община Димитровград. Доказан! Можещ! Работещ!” С тези думи водещата представи кандидата за кмет на община Димитровград от ГЕРБ за четвърти мандат Иво Димов

    Обръщение към димитровградчани направи и новото перспективно лице от съветническата листа – Божидар Узунов. Прогресивен млад човек, отказал предложения от световни корпорации, се завъръща от чужбина, за да създаде семейството си в родния град и да се развива тук. 

    Божидар Узунов, който е баща на две деца, се обърна към публиката с призива “в неделя излезте и гласувайте, защото това е единствения начин, с който всеки от нас може да допринесе за бъдещето на града ни. Излезте и гласувайте за правилните личности, на които вярвате че ще работят за града ни и ще направят всичко за него. Вижте екипа зад мен, всички тези хора са специалисти в своята сфера и всеки един от тях ще даде времето и енергията си, за да направи града ни по-добър за живеене. Все пак колкото и да е добър един екип, ако лидера му не е добър, това няма значение. Един лидер трябва да обединява и да дава правилните насоки, а нашият лидер Иво Димов, повярвайте ми - той е най-добрия. Нека в неделя всички заедно да гласуваме с номер 7, за нашия кмет Иво Димов и за партия ГЕРБ.”

    На сцената бе поканен и “най-успешният кмет на Димитровград, Иво Димов”. Той се обърна към публиката започвайки с благодарности. Димов благодари на хората в залата, за това че са го уважили и са там, благодари за това “че през цялата кампания бяхте с нас, че ни подкрепяхте, коментирахме, дискутирахме, задавахте въпроси, критикувахте ни когато трябва, но ни показахте, че сме на правия път, още веднъж, благодаря ви. Заставам пред вас с открито лице и със самочувствие на човек, който успя да изпълни огромна част от ангажиментите, които поех преди 4 години и мисля, че вие всички знаете, че моето верою е да обещавам само неща, които са реално осъществими, защото на Димитровград му трябват дела, а не думи. През всичките тези години, ние работихме за това да има силна икономика в града ни, да подобряваме инфраструктурата, да създадем условия младите хора да се устроят тук, да направим така, че децата ни да посещават уютни детски градини и училища, възрастните хора да бъдат обгрижени и ценени, да имаме достъпно и качествено здравеоопазване и модерно оборудвана и работеща болница и резултатите  в момента са пред вас. Тук е момента да благодаря на целия екип, на хората които бяха с мен, за труда, упоритостта и желанието, с които успяхме да запазим вашето доверие, защото доверие трудно се гради и много лесно се губи. Ние знаем как да продължим развитието на града ни, това обаче трябва да го направим всички ние заедно, защото НИЕ сме повече от АЗ, защото смисъла на всичко това сте вие, защото само заедно можем да направим така, че да развиваме нашия град, за да става по-добро място за живеене за всички нас. Вашето доверие с бюлетина номер 7 в неделя ще бъде нашият стимул да продължим да развиваме заедно градът ни”, допълни още Димов.

    Силният отбор на ГЕРБ с номер 7 е от доказани професионалисти, активни и работещи хора, които със сърце и душа отстояват бъдещето на община Димитровград. Всички те бяха представени на голямата сцена, представянето започна с кандидат-кметовете за малките населени места в общината:   

    Живко Янков е един от най-младите и успешни кметове на ГЕРБ. Преизбиран три пъти от своите съселяни в село Черногорово. Ползващ се с най-голямото доверие и подкрепа за свършеното до сега. Предстои му да спечели четвърти мандат.

    Емил Маринов е още един от силните кметове. Три мандата получава мощната подкрепа на своите съселяни. Предстои му да спечели четвърти мандат като кмет на село Скобелево.

    Кмет с два успешни мандата зад гърба си, на който му предстои да спечели трети – Красимир Христов, село Радиево.

    Работещ кмет, на който му предстои пети мандат – Иван Иванов – село Злато поле.

    Йордан Милев е кандидатът за кмет на град Меричлери, който бе избран още на първи тур на предните избори. Има един успешен мандат зад гърба си.

    Живка Тенева е другият успешен кмет на ГЕРБ, който партията издига отново за втори мандат за село Брод. Ползва се с доверието на своите съселяни. 

    За Добрич, където ГЕРБ управлява пет последователни мандата, партията предлага отново силна кандидатура – Димо Демирев, който има амбицията да надгради съграденото в село Добрич и да продължи да го развива. 

    ГЕРБ е партията, която има най-голям капацитет от кадри - уажавани и доказани хора. Силните кандидатури на ГЕРБ за кметове по селата: 

    Данчо Иванов – кандидат за кмет на село Ябълково

    Димитрия Русева – кандидат за кмет на село Крепост

    Иванка Благоева – кандидат за кмет на село Сталево

    Лиляна Иванова – кандидат за кмет на село Странско

    Янка Ванева – кандидат за кмет на село Каснаково

    Румяна Чинтова – кандидат за кмет на село Крум

    Пенка Тонева – кандидат за кмет на село Голямо Асеново

    Василка Жекова – кандидат за кмет на село Здравец

    Латка Латева – кандидат за кмет на село Бряст

    Петър Касев – кандидат за кмет на село Върбица

    Милена Колева – кандидат за кмет на село Долно Белево

    Мария Янчева – кандидат за кмет на село Длъгнево

    Милен Макьов – кандидат за кмет на село Бодрово

    Богдан Кирев – кандидат за кмет на село Воден

    Уважавани личности, нови лица в политиката и силно гражданско присъствие са предложенията на партията за Общинския съвет. Доказани в професиите си лекари, юристи, учители, инженери, хора на изкуството и спорта, дейци на читалищната общност и представители на бизнеса. Всички те са силният отбор на най-мощната партия в община Димитровград – Политическа партия ГЕРБ. 

    2. Гергана Кръстева – юрист

    3. Кирчо Кирев – машинен инженер

    4. Божидар Петков - предприемач

    5. Георги Георгиев – мениджър

    6. Красимира Илиева – учител

    7. Димитър Витанов – предприемач

    8. д-р Георги Чанков – лекар-кардиолог

    9. Божидар Узунов – инженер

    10. Галина Чингарова – юрист

    11. Митко Желязков – компютърен специалист

    12. Гроздан Грозев – скулптор

    13. Валентин Христов – учител

    14. Добринка Ганева – проектант

    15. Атанаска Иванова – икономист

    16. д-р Генади Нанев – ветеринарен лекар

    17. Хавел Карагьозов – стажант по медицина

    18. Емил Френгов – инженер-химик

    19. Юлияна Димитрова – машинен инженер

    20. Ирина Костадинова-Николова – учител

    21. Иван Маринов – предприемач

    22. д-р Екатерина Тумбалова – лекар-невролог

    23. д-р Георги Димитров – лекар

    24. Гриша Юруков – мениджър

    25. Тенчо Георгиев – експерт по сигурност

    26. Гергана Георгиева-Кънева – читалищен деец

    27. Нели Бонева – учител

    28. Борислав Борисов – психолог

    29. Атанас Бонин – предприемач

    30. Валентина Райкова – филолог

    31. Кънчо Митев – музикант

    32. Валентин Нанев – електротехник

    Музикалната програма бе с участието страхотните танцьори от групите за народни хора "ТРАКИЯ" при Народно читалище "Хр.Ботев 1902", с ръководител Ирина Костадинова-Николова и сборна танцова формация "РИТМИКА" при Народно читалище "Н.Й.Вапцаров 1895", с ръководител Гергана Георгиева-Кънева. И двете дами са кандидати за общински съветници в съветническата листа на партията.

    В истински фолклорен празник се превърна концертът на кандидата Иво Димов и ГЕРБ. Специално за димитровградчани пяха Ива и Велислава Костадинови - млади и талантливи изпълнители, закърмени с любов към народната музика и традиции от своята баба – невероятната Гуна Иванова. Познават неподправената красота на народната песен, но не се боят и да експериментират с нови прочити на познатите и обичани мелодии, които живеят в сърцата ни от векове. Дует на сцената и в живота.

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Последни новини