От х:

Днес в x:

Слънчево и топло за сезона днес

Днес ще е предимно слънчево с разкъсана висока облачност.

Ще духа слаб вятър от южната четвърт.

Максималните температури ще са между 23° и 28°, в София - около 24°.

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево с разкъсана висока облачност. Ще духа слаб вятър от юг-югоизток. Максимални температури: 22°-23°. Температурата на морската вода е 17°-21°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Над планините ще бъде предимно слънчево с разкъсана висока облачност. Ще духа умерен вятър от запад-югозапад. Максимална температура на височина 1200 метра около 18°, на 2000 метра - около 11°.

В сряда ще духа умерен, в източните райони и северно от планините и временно силен юг-югозападен вятър, който ще се проявява и като фьон. Температурите ще се повишат и преобладаващите максимални ще бъдат между 25° и 30°, а минималните - между 12° и 17°. Облачността ще е разкъсана, значителна над крайните западни райони и наветрените склонове на планините, където на отделни места до вечерта ще превали слаб дъжд. В четвъртък вятърът ще се ориентира от северозапад и ще проникне относително хладен въздух, температурите слабо ще се понижат. Ще преобладава облачно време и на места по преминаването на атмосферния фронт ще превали дъжд.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини