От х:

Днес в x:

Радослав Милев:Освободихме се от Хасан Азис, време е да елиминираме от властта и ДПС

Кърджалийци постигнаха предизборна победа,като се освободиха от дългогодишният градоначалник Хасан Азис.Дори собствените му съпартийци не го подкрепиха за нов шести мандат.Това обаче не дойде даром.В Общинският съвет и в медиите години наред разкривахме манипулациите на общественото мнение,които налагаше Хасан Азис.Той отчиташе проекти с обществени средства,но само за да изтъкне своята незаменимост.Успяхме от трибуната на местния парламент и в медиите да убедим кърджалийци в несъстоятелността на неговите твърдения.Но няма да спрем до тук.Предлагат ни приемник на Хасан Азис, който се афишира като продължител на делото му. Време е да кажем „Стига!”

  Съучастници на Хасан Азис в разсипването на Кърджали бяха и общинските съветници от ДПС.Затова на тези местни избори е време да ги изпратим на политическата резервна скамейка.Тимът на ДПС се тресе от боричкане за власт.Няма по удобен момент,за обществото да ги елиминира.Това сподели за Кърджали бг вести кандидатът за кмет на коалиция „Продължаваме промяната-Демократична България” Радослав Милев.

Милев е известен е като Гласът на гражданите в Кърджали. Той неизменно отстоява обществения интерес в местния парламент. Единственият,който може да провокира дебат в Общинския съвет.

  Радослав Милев е втори мандат общински съветник.Първият е в коалицията Реформаторски блок,а втория в коалицията „Демократична България”.Но неизменно от партия  Демократи за Силна България.

  Доминацията на ДПС в Общинския съвет и безпардонното им поведение отблъскват младите хора.Тя предизвиква апатия у мнозина. Точките от дневния ред се гласуват механично.Лошото е,че това статукво се подкрепя от БСП,която има претенции за опозиция. Това сподели Радослав Милев. Подготвям се отрано за сесиите на Общинския съвет.Много съм внимателен към подготвените сделки с общинско имущество.За съжаление,често се сблъскваме с практиката да ни отказват информация от Общинска администрация. Това се отнася най-вече за финансовото състояние на Общината. Тя е в състояние на фалит. Трупат се огромни задължения с мълчаливото съгласие на цялата общественост. Фрапиращ пример е казуса с такса смет. Това подчертава Радослав Милев.

  Безобразията в Кърджали ме подтикват да се кандидатирам за кмет на Общината.Наблюденията ни показват,че надеждите на младите хора са в коалицията ПП-ДБ,а на тях принадлежи бъдещето.

Гласувайте с №66,призовава Радослав Милев.

Текст:Георги Кулов

Платена публикация

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Още новини

Последни новини