От х:

Днес в x:

Кандидатът за кмет на „Възраждане“ на среща с военни обсъди наболели теми за Кърджали

Кандидатът за кмет на община Кърджали от „Възраждане“ Даниела Петрова и кандидатите за общински съветници обсъдиха наболели теми за града и региона на официална среща днес с членове на Съюза на българските офицери от запаса и резерва в техния клуб.

„За част от проблемите предложихме решения, останалите  взехме под внимание  за бъдещи действия с цел подобряването им.Темите, които вълнуваха  присъстващите са обичайните за Кърджали - инфраструктура, зелени площи, чистота, детски площадки, синя зона, бездомни кучета и свободно разхождащи се животни - коне,крави и др. Обсъдихме и бъдещо съдействие от наша страна за вземане под внимание на компетенциите и професионалното мнение на бившите военни кадри. Също така поговорихме за по-голяма посещаемост на лагера за военно обучение в с. Широко поле , който е за ученици и младежи.“, каза Даниела Петрова пред БГ Вести.

Даниела Петрова е кандидатът на „Възраждане“ за кмет на Кърджали. Има 17-годишен опит в областта на правото като адвокат – извършва правни консултации, процесуално представителство, защита и обществени услуги. До  2022-ра е била Секретар на Адвокатската колегия в града.

Пет години е била Директор на дирекция "Административно, правно обслужване, финанси и управление на собствеността“ и Главен секретар в Областна администрация – Кърджали.

Работата й е била свързана с планиране и управление на дейностите на областната администрация и предоставяне на административни услуги, за да се гарантира ефективност и съответствие с установените процедури, законови и подзаконови актове; установяване на годишни, краткосрочни и дългосрочни административни цели и планове за постигането им; oрганизиране и провеждане на обучения, които подкрепят професионалния растеж на служителите, стратегията за развитие и подобряването на процесите и процедурите.

Била е също така Председател на общинска избирателна комисия и Председател на районна избирателна комисия. Магистър е по право и владее английски език.

„Възраждане“ е с N42 в интегралната бюлетина

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Още новини

Последни новини