От х:

Днес в x:

Осъдиха Тори Ланес на десет години за стрелбата по Меган дъ Стелиън

Рапърът Тори Ланес бе наказан с десет години затвор за това, че простреля и рани американската хип-хоп певица Меган дъ Стелиън, съобщиха световните осведомителни агенции.

Канадският изпълнител, чието истинско име е Дейстар Питърсън (31 г.), бе признат за виновен по три обвинения - нападение с полуавтоматично оръжие, притежание на нерегистрирано огнестрелно оръжие и стрелба по небрежност с огнестрелно оръжие през декември миналата година.

По време на процеса съдебните заседатели чуха, че Ланес е прострелял в крака певицата и й крещял да започне да танцува, след като тя излязла от автомобила, с който двамата пътували заедно през лятото на 2020 г. Инцидентът станал, след като Ланес и Меган дъ Стелиън, които били двойка, си тръгнали от парти в дома в Холивуд хилс на риалити звездата Кайли Дженър.

Ланес присъства в съдебната зала в Лос Анджелис, когато съдията прочете присъдата му. Певицата, която по време на делото даде лично показания пред съда, не присъства при произнасянето на наказанието. В изявление, прочетено в съдебната зала, тя обясни, че това не е проява на неуважение, а "просто не мога да бъда вече в едно помещение с Тори".

Източник: БТА

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини