От х:

Днес в x:

Проверяват хеликоптер, летял на опасно нискo над плаж „Градина”

Проверяват хеликоптер, летял на опасно ниска височина над плаж „Градина”. Реакцията идва след сигнал на NOVA до транспортното министерство. Екипът ни разполага с кадри на зрител, на които се вижда как хеликоптерът прелита над един от най-оживените плажове около Созопол. От министерството са категорични, че пилотът е допуснал редица нарушения.

„Бяхме на плажа да гледаме изгрева на слънцето, близо до нас имаше парти и се появи един хеликоптер, който мина два пъти над водата, като единият път даже слезе с носа много близо до водата, сигурно на 2-3 метра и изведнъж ускори нагоре, мина над плажа много близко”, разказа Васил Марчев, очевидец на случилото се.

По думите му хеликоптерът е прелетял на около 10 метра над плажната ивица. А вчера по плажа все още е имало рекламни материали, разпръснати от организаторите на събитието.

"Особено, когато хеликоптерът се наклони много близко към водата изведнъж, всички очаквахме, че може и да падне във водата. Беше доста стресиращо", споделя още Марчев.

От хеликоптера е изхвърлено голямо количество хартия с образа на Тодор Живков - най-вероятно с рекламна цел, която е попаднала в морето и на пясъчната ивица.

Той допълва, че вчера по плажа все още е имало рекламни материали: "Съвестни къмпингуващи събираха в чували боклуци, не само банкнотите, но и други, които бяха останали. Втъв водата никой не си е направил труда да ги събира тези неща", разказа още той.

Източник: nova

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини