От х:

Днес в x:

AC/DC в София?

Легендарните AC/DC идват в София?

Тази новина разбуни духовете сред рок феновете вчера и не остави мира на всички почитатели на неостаряващите изпълнители. Датата на мечтания концерт се завъртя около заветната 14 май 2010-година.

Повод за вълнението бе, че официалният сайт на култовата банда осъмна с дата за концерт в София, като мястото на събитието бе Националният стадион "Васил Левски", съобщи avtora.com.

Концертът бе посочен като начален за европейското турне на австралийските рок динозаври, като следваха още 9 дати, втората от които - за изява в румънската столица Букурещ.

Новината така и не бе потвърдена от български промоутър. По-късно пък първоначално обявеното шоу в София вече отсъстваше от официалния сайт на групата (може да се уверите от снимките в дясно).

Ще има ли концерт на легендарните рокаджии у нас през май остава да разберем в близките дни, като най-вероятно Брайън Джонсън и компания в момента преговарят с някоя от водещите промоутърски компании у нас, а една от тях намекна за ексклузивна пресконференция по въпроса.

Източник: avtora.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини