От х:

Днес в x:

ХТПП ще работи с партньор от Южна Африка

    Председателят на Хасковската търговско-промишлена палата Янчо Янев и Сивешен Четиар, председател на Африканската палата за бизнес мрежи (ACORN), подписаха Меморандум за сътрудничество.

    Двете организации ще работят за развиването на двустранните бизнес отношения. Африканската палата за бизнес мрежи осъществява услуги свързани с насърчаване на предприемачеството и развитие на малките и средни предприятия. 

    Янев е част от бизнес делегацията, която придружава президента на България Румен Радев при посещението му в ЮАР.

    Подписването на меморандума стана днес в рамките на бизнес форум в южноафриканската столица Претория, с участието на 31 български компании, включително и членове на ХТПП, браншови организации и над 40 водещи бизнес организации от Република Южна Африка.

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Ха
      хаха
      4 -3
      18:42, 12 май 2023
      И какво по точно ще правим в Африка? Така си се разхождат ...
    • 2
      Го
      голям майтап
      5 -7
      19:00, 12 май 2023
      Това си и помислих - чета тук на този сайт още една новина от днешния ден - Руски кораб е натоварил оръжия от Южна Африка, заяви американският посланик - https://www.haskovo.net/news/564620/ruski-korab-e-natovaril-orazhiya-ot-yuzhna-afrika-zayavi-amerikanskiyat-poslanik. То няма какво толкова да го мислим, то е съвсем ясно защо нашата делегация се намира в Южна Африка! Тоя пРезидент е толкова прозрачен! Да ходи да става руски гражданин
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини