От х:

Днес в x:

Без сериозни нарушения и инциденти са преминали великденските празници в Пернишко, отчетоха от полицията

Без сериозни нарушения и инциденти по пътищата са преминали великденските празници в област Перник, съобщиха от пресцентъра на полицията.

В началото и в края на серията почивни дни не са констатирани задръствания и затруднено преминаване на моторни превозни средства (МПС). От 13 до 17 април на територията на региона са регистрирани осем леки пътнотранспортни произшествия без пострадали. Съставени от органите на реда са още 68 акта за различни нарушения и 334 фиша. Заснети са и 448 клипа за скорост. По време на проверките шестима водачи на МПС са установени да шофират след употреба на алкохол и наркотици.

На осемнайсет произшествия са реагирали и служителите на Регионалната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ (РД ПБЗН) в Перник. Два от пожарите по време на празничните дни са завършили без пострадали, но с нанесени материални щети. При единия от тях огнеборците са потушили пламъците в горящ апартамент в пернишкия квартал „Изток“. Техническа неизправност причини и изгарянето на микробус в Радомир.

Дни преди Великден служителите на РД ПБЗН в Перник инспектираха противопожарната обезопасеност и на 25 църковни обекта в региона. При извършените огледи не бяха констатирани нарушения. Инциденти не са възникнали и по време на празничните богослужения в нощта на Възкресение Христово.

 

Източник: Perunik.COM

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини