От х:

Днес в x:

''Любовта ни пламна по време на работа'': Мария Бакалова и Валери Григоров за пръв път заедно пред камера

"Любовта ни пламна по време на работа", споделиха българската холивудска звезда Мария Бакалова и Валери Григоров. Двамата застанаха рамо до рамо пред телевизионна камера за пръв път, откак съобщиха за връзката си.

Пред NOVA най-новата звездна двойка у нас разказа как е започнала любовта им. Валери е син на олимпийската ни шампионка Мария Грозева и е каскадьор. Той се прочу с участието си в риалити формата "Игри на волята".

Валери разказа, че двамата с Бакалова са се запознали на снимачната площака по време на работа и че привличането е било взаимно. "Той си е най-доброто момче на света", добави Мария Бакалова с усмивка. Двамата присъстваха на ревю, по време на което на подиума се качиха много известни жени, изявяващи се в различни поприща. Една от тях беше майката на Валери - Мария Гроздева.

"Беше страшно хубаво. Мисля, че жените трябва да бъдат отпразнувани не само през месец март, а всеки Божи ден. Това беше празненство на красотата, елегантността и успеха. Всички тези жени са постигнали страшно много. Аз разсъждавам по тибетската система, според която възрастта е без значение. А и възрастта е мъдрост", каза Мария Бакалова. "Много се развълнувах, когато майка ми дефилираше, танцуваше и се забавляваше", сподели Валери.

В следващите месеци младата актриса ще снима в Будапеща и в Канада, след което заминава за американския щат Луизиана.

Източник: offnews

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини