От х:

Днес в x:

Фашингът на Езиковата гимназия огласи улиците в Хасково

    Фашингът на Езиковата гимназия „Проф. д-р Асен Златаров“ огласи улиците в Хасково днес. Темата на тазгодишното карнавално шествие беше Fasching - Neon Twister.

    Сборният пункт по традиция беше пред хасковския театър „Иван Димов“. Много от гимназистите пристигнаха облечени в неонови дрехи и аксесоари. Учениците потеглиха към часовника до „Аида“ и бяха съпровождани от Мажоретния състав към Младежкия център и Духовия оркестър към Община Хасково. Бяха посрещнати от рокери и луксозен автомобил, в който се качиха принцът и принцесата - Христиан Димитров и Ивана Димитрова. С бурни скандирания шествието потегли по булевард „Раковски“ и се отправи към гимназията, където празникът ще продължи във физкултурния салон.

    Фашингът на Езиковата гимназия се празнува вече повече от половин век – от основаването на гимназията през 1971 г., каза заместник-директорът Гергана Гочева.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Ня
      Някой
      13 -10
      09:19, 24 фев 2023
      Пълна глупост е това!! Както и Хелоуина --- копиране на американските щуротии и децата ни се влияят от тях.....
    • 2
      За
      забележка към Езиковата
      16 -4
      09:23, 24 фев 2023
      Много хубави деца, но момчето говореше като селянче.Обръщайте малко внимание и на българския език.Това говори за нивото на училището, излагате се.Учете ги тези деца да говорят правилно и на български език.
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини