От х:

Днес в x:

Panasonic въвежда плазми от 12-то поколение

Първите три модела плазмени дисплеи от 12-то поколение ще излязат на пазара през ноември и декември, обяви Panasonic Професионални Проектори и Дисплеи Европа (PPDE). Серията включва 58-, 65- и 85-инчови модели, които поддържат широк обхват от големи форматни приложения.

Плазмите използват иновативна технология Neo PDP, която осигурява двойна светлинна ефективност и подобрено качество на изображението в по-тънък и по-лек дисплей. Предназначени са основно за цифровите информационни портали, отдаване под наем и презентации.

Дисплеитe могат да се нагласят хоризонтално или вертикално чрез лесна за използване употреба слот система, която модифицира широк спектър от функции на дисплея.

NEO PDP предлага резолюция при подвижни изображения от 1,080 линии, които елиминират замъгляването и следите при движение, както и контрастно съотношение от 40,000:1 за по-дълбоки нюанси на черното и по-детайлни и реалистични образи.

Разчита се, че високата спецификация на изображението ще привлече вниманието на минувача и ще се хареса на рекламодатели, които досега са били разочаровани от липсата на дигитална техника, представяща реалистично художествени работи, свързани с техните марки.

Предвижда се пазарът за дисплеи с голям формат (65 инча) да расте стабилно през идните периоди, когато ключовите икономики излязат от рецесия, коментира Крис Макинтайър-Браун от компанията FutureSource. Цените падат и крайните потребители започват да търсят дори по-големи размери на дисплеи за комуникация, реклама, забавление и информация.

Дигиталните информационни портали, във всичките им разнообразни видове, безспорно ще бъде ключовият елемент към растеж в тази категория, но нишата за презентации се очаква също да се развие бързо.

Дисплеите от 12-то поколение са създадени за 24-часова употреба, като предлагат здрав преден панел и имат жизнен цикъл от повече от 100,000 часа (яркостта след това намалява на половина), което ги прави рентабилни за по-дълго време.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини