От х:

Днес в x:

Авторски дебют на рок група Иерихон

Снимка: Иерихон

Mладата банда Иерихон е готова с авторски албум.

Албумът включва 7 парчета и ще бъде чут за първи път от фенове на 21 ноември в Sofia Live Club от 23ч.

„Има ли ден", „Сега", "Devolution", "Final Kiss"се определят от познавачите като дългоочаквано артистично раздвижване на рок сцената. В момента групата подготвя и клип на парчето „Има ли ден" и работи върху втория си албум, от който също ще представят 3 парчета - "Smile", "Take me" и "Awake".

„В последните години сред българската рок общност се натрупа очакване за нещо различно. Подготвяхме се дълго и упорито да внесем такава новост - надяваме се да се хареса и да отекне. Записваме парчетата на български и английски въпреки че за нас музиката е главното, което хората възприемат.", споделят членовете на групата по повод дебюта си.

Мартина Балджиева (цигулка, хамонд орган и вокали), Михаил Русев (барабани и вокали), Борис Самаринов (бас и вокали) и Стоян Бозов (китара и вокали) са събрани около идеята за музициране по новаторски начин, който пленява и разтърсва едновременно с мелодии на рок музиката от 60-те, 70-те, 80-те и 90-те години.

Членовете на групата имат дългогодишен опит и в други музикални начинания поотделно. Иерихон е позната на софийската клубна сцена и на рок-клубовете из страната с оригинално съчетание на характери, музика и инструменти.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини