От х:

Днес в x:

Здравето-любимото пожелание за хасковлии през 2023 година

Посрещнахме 2023 година с нови надежди и всеки си пожела добруване. Уморени от здравната криза през последните две години, в лъкатуша на политическа нестабилност и нарастваща икономическа несигурност, хората си правят равносметка в края на всяка стара година и посрещат новата с пожелания, които са най-съкровено желани от тях. За хасковлии за 2023 година здравето е най-желаното пожелание. Него са посочили 115 души или 85,2 % от участвалите 135-ма в новогодишната анкета на Haskovo.net.
За българина от стари времена създаването на семейство и домашно огнище- мястото, където намираш закрила, утеха и нежност, са сред най-важните цели. Според допитването на сайта, сред любимите пожелания за новата година, е това за пълна къща. 5,9% от участниците в анкетата са го посочили като най-желано да им се случи през 2023 година.
Да имат късмет, да имат по-добри доходи, успех в училище или новата година да им донесе възможност за нова работа, са другите пожелания, които са събрали одобрение от участниците в допитването.
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини