От х:

Днес в x:

Неочакваното партньорство между Tesla и Zoom

Tesla винаги дава заявки, че се стреми към иновации и прогрес, когато става дума за електрически автомобили. И макар не всичко да е безпроблемно, поне към момента, можем да кажем, че им се получава.

Иновациите понякога обаче не са свързани само с пробега, който електрическите автомобили могат да достигнат с едно зареждане. Нито пък с това колко бързо могат да ускоряват, а с комфорта в купето.

В тази връзка разбираме, че Tesla са решили да си партнират със Zoom, за да доставят на собствениците на електромобилите си още една полза и удобство. Което означава, че на големия дисплей, освен да гледаме Netflix, Hulu и да играем игри, вече ще може да провеждаме срещи чрез Zoom, пише Electrek.

Но поне докато автомността на електромобилите не стане по-надеждна, изброените функции могат да се използват само и единствено при паркирано положение. И не само това, защото колата трябва да е включена и в зарядна станция. 

От разпространеното видео, с което Zoom обявиха, че ще си партнират с Tesla, се подразбира, че и разговорите през приложението ще трябва да се осъществят при паркирана кола, включена в зарядна станция.

Към момента не е ясно кога точно ще бъде добавена към електромобилите функцията и дали само новите модели ще разполагат с нея. Но пък обещанията са, че ще се случи скоро.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини