От х:

Днес в x:

Атрактивни произведения от тиква показаха в детска градина „Славейче“

    Изложба от атрактивни произведения от тиква беше показана в хасковската детска градина №16 „Славейче“. Творбите са дело на деца от 3-та група, като за изработката са помогнали и родителите им.

    Малките творци, майки и бащи са вдъхнали живот на характерната за есента тиква, преобразявайки я в часовник, миньони, петел, патици, котка, кораб, „госпожа Тиква“, та дори и в къщата на героинята от приказките Пепеляшка.

    Освен изложбата, децата участваха в малко тържество – Тиквено парти. Представиха сценка и рецитираха стихове, посветени на тиквата. Имаше и почерпка за присъстващите.

    "Тиквеното парти е част от плана ни за съвместна работа с родителите", каза младата директорка на детската градина Ренета Кръстева, която е началото на учебното заведение от около година и половина след спечелен конкурс.

    „Децата и родителите са положили голямо старание. Получили са се много красиви неща, подредени в изложбата“, каза Кръстева.

    Това поредна инициатива в детската градина, но за първи път главният герой е тиквата. Миналата година в учебното заведение е представена изложба от различни природни есенни материали.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини