От х:

Днес в x:

Принц Уилям и Тейлър Суифт пеят с Джон Бонджоуви

Кейт Мидълтън е качила това видео от благотворителна гала с момента, когато принц Уилям и Тейлър Суифт се присъединяват на сцената към Джон Бонджоуви.

Видеото започва с кадри от приема, в които можем да видим част от светски разговот между принца и Тейлър Суифт. От тези кадри става ясно колко висока (раелно 1,80) и елегантна е тя и колко всъщност е силен светския шум по време на прием. По тази причина видеото е стопирано да започне от музикалната изява на звездното трио, но сте свободни да го гледате отначало.

Дори членовете на британската монархия имат неудобни преживявания, които им се иска (и обществото) да могат да забравят. И в случая на принц Уилям, това е моментът, когато той реши да направи много нехарактерния избор да се качи на сцената и да пее с Тейлър Суифт и Джон Бон Джоуви, отбеляза Vanity Fair.

Случката е от благотворително събитие на Centrepoint, проведено в двореца Кенсингтън през 2013 г., а кралската особа миналата година призна, че още "настръхва" заради този момент. В коледен епизод от поредицата "Време за разходка"на Apple Fitness+, херцогът на Кеймбридж си спомня: "И така, около – трябва да е преди почти 10 години – не мога да повярвам, че всъщност разказвам тази история. Отидох на благотворителна гала за набиране на средства за Centrepoint, която е млада благотворителна организация за бездомни, която много харесвам и подкрепям от много години. Това е годишно набиране на средства и аз се появявам, а Джон Бон Джоуви и Тейлър Суифт са на събитието, което също почти ми подкоси краката."

"Когато седнах да гледам изпълнението на Джон Бон Джоуви, си помислих: "Това е. Работата ми е свършена. Ще вечерям след минутка и може би ще мога да си побъбря с някои хора и, знаете ли, малко съм свободен от работа сега." Не мислех, че ще се случи това. Седя до Тейлър Суифт. Тя е от лявата ми страна. И след като Джон изпълни първата си песен, има пауза и тя се обръща към мен. Тя слага ръка на ръката ми, поглежда ме в очите и казва: "Хайде, Уилям. Хайде да отидем да пеем", и за голяма собствена изненада той се подчинил.

Уилям обяснява: "До ден днешен все още не знам какво ме обзе. Честно казано, дори сега се свивам от това, което се случи след това и не разбирам защо се предадох. Но, честно казано, ако Тейлър Суифт те погледне в очите, докосне ръката ти и каже "Ела с мен…" Станах като кученце и казах: "Да, добре, това изглежда като страхотна идея. Ще те последвам."

След всичко това, интересно защо Кейт качва отново този момент...

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини