От х:

Днес в x:

Водачи: Проблем с бариерата на паркинга до „21 век“. Общината: Тества се, има телефон за съдействие

    За проблем с бариерата на паркинга до комплекс „21 век“ в Хасково, който е в тестов режим, сигнализираха читатели на Haskovo.net.

    Репортерска проверка на място установи, че входът на колите е безпрепятствен, но при изход бариерата не се вдига автоматично всеки път. Така се налага водачите да маневрират няколко пътни напред-назад, за да могат да излязат от паркинга, който все още е безплатен. Някои водачи пък пускаха пред тях друг автомобил, за да реагира системата и да се освободи изходът. Това обаче отнема време и изнерви някои шофьори.

    За ситуацията от Община Хасково припомниха, че все още паркингът не е въведен в експлоатация, тъй като е в тестов режим, но може да се ползва безплатно. Коментираха, че вероятно понякога бариерата не се вдига, тъй като водачите не правят необходимия заход при излизане от паркинга и датчикът не може да улови регистрационния номер на автомобила. Допълниха, че на място има изписан телефонен номер, на който гражданите могат да поискат съдействие. Подчертаха, че до около 15 часа днес няма обаждане в тази връзка.

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини