От х:

Днес в x:

Алла Пугачова пак напусна Русия

Алла Пугачова за втори път напусна Русия. Тя и децата са били забелязани на московското летище Внуково. Това съобщава руското издание Известия, позовавайки се на свой източник.

Според изданието Алла Пугачева заедно с децата си отново заминава за Израел, както направи в началото на войната с Украйна. Отбелязва се, че тя няма двупосочен билет.

През март 2022 г., след като Русия нападна Украйна, Алла Пугачова заедно със съпруга си Максим Галкин и децата им заминаха за Тел Авив. Шоуменът осъди действията на Кремъл и на Путин, а Пугачова отначало подкрепяше съпруга си мълчаливо. Но това продължи, докато Галкин не попадна в "черния списък" на Русия.

В края на август Пугачова се върна в родината си, а Галкин замина на турне в чужбина. Тогава звездата заяви, че е време децата й да тръгнат на училище, а самата тя иска "да въведе ред в своята и във вашите глави". Максим Галкин беше добавен към списъка на "чуждестранните агенти" на Руската федерация, а тя поиска от руските власти да включат и нея в списъка на тези лица.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини