От х:

Днес в x:

Наградиха дългогодишен директор на детска градина в Асеновград

Изображение 1 от 4

  Община Асеновград поднесе плакет, букет цветя и подарък на Галина Динкова - дългогодишен директор на ДГ "Надежда".

  Повод за жеста е нейното пенсиониране. Тя е един от отдадените на работата професионалисти, които със сърце се грижеха за развитието на детското заведение, за ефективното управление на персонала и за отличната грижа на децата, които го посещават.

  Динкова бе лично поздравена от заместник-кмета по хуманитарните дейности в община Асеновград инж. Петър Петров, който поднесе поздравите на градоначалника.

  "Имам честта и удоволствието от името на кмета на града доктор Христо Грудев и от свое име да ви поздравя по повод един от най-ключовите моменти в живота на човека - Вашето пенсиониране!

  Искам да ви пожелая най-вече дълголетие, за да имате още много възможности за прекрасни моменти с вашите близки и приятели.

  Ние съжаляваме, че се разделяме с Вас, защото във вашето лице имахме много опитен директор, изключителен професионалист, който успя не само да затвърди, а и да надгради авторитета на ДГ „Надежда“, за което ви благодарим. Бъдете здрава, защото здравето е най-ценно от всичко!", завърши поздрава инж. Петров.

  Галина Динкова благодари на всички за подкрепата, сигурността, грижата и успокоението в трудните моменти.

  Източник: Asenovgrad.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта

  Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
  Последни новини