От х:

Днес в x:

Пиян димитровградчанин заби увеселително влакче в магазин - британка с опасност за живота

Има опасност за живота на британска туристка след инцидент с атракционно влакче в курорта "Слънчев бряг" по информация от БТА. Инцидента е станал днес, около 12:10 ч., съобщава Цветелина Рандева, говорител на областната дирекция на МВР-Бургас.

Влакчето с три прикачени вагона, управлявано от 60-годишен мъж от Димитровград, се е блъснало в супермаркет, разположен на партерния етаж на кооперация до хотел "Планета".Водачът на влакчето е тестван за употреба на алкохол, като дрегерът е отчел - 1,10 промила.

Пострадала е 63-годишна британска туристка. Тя е била клиентка в магазина. Жената е с множество травми. Откарана е в УМБАЛ-Бургас. Работата по случая продължава.

При употреба на алкохол от 0,8 до 1,2 промила включително -

В тези случаи законодателят отчита по – сериозната степен на нарушението, като предвижда двойно по – високи наказания. За шофиране след употреба на алкохол от 0,8 до 1,2 промила включително, книжката се отнема за срок от 12 месеца и се налага глоба 1000 лв.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Лу
    Лудият Макс
    7 0
    15:52, 18 сеп 2022
    В края на сезона е станал истински атракцион с увеселителното влакче. 1000 лева са нищо глоба за пияния водач-машинист за залатата която е взимал.
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини