От х:

Днес в x:

"ШОКИРАЩ" сайт прави "СЕНЗАЦИОННИ" разкрития, само от там хората разбират "ИСТИНАТА"

обновена
От няколко седмици в потока ми в социалните мрежи редовно се натъквам на ШОКИРАЩИ новини, които видимо стигат до доста хора, които ги споделят и разпространяват.

Ако се сбъднат всички новини от този сайт, до седмица България, Европа - от Великобритания до Украйна, както и САЩ, ще погинат и явно ще останат само хората, които са се вслушали в словата на "журналиста", пишещ заглавия там. Казвам заглавията, защото в самите новини няма информация, но то и не е нужна, защото им е ясно, че аудиторията им не чете нищо повече от заглавията. Заглавията са само с големи букви, правописни, синтактични и пунктуационни грешки, видими за всеки ученик от 3-ти клас. В информационния сайт, който е направен върху готова, вероятно безплатна и недовършена платформа на WordPress, и се хоства на български сървър на хостинг компания, излизат страховити заглавия. Според сайта, те са от "достоверни" източници, като: д-р Тодоров, МВР, МОН, ДАНС, ЦИК, Доналд Тръмп, Сергей Лавров - Министър на външните работи на Русия, Владимир Путин, ген. Сергей Шойгу - министър на отбраната на Русия, Дмитрий Медведев - Министър-председател на Русия и други високопоставени руски политици, както и български такива, европейски институции и т.н.

"Информационният" сайт развива няколко основни направления на информираност, проследява и обогатява малко теми, но го прави с голям хъс, за да покаже "истината" на българите, за да знаят, че трябва да се страхуват и да не се доверяват на никой, който не поддържа въпросните тези. Голяма част от страховитата информация се добива по специални канали, явно и чрез тайни служби и шпиони, главно от страна на Русия.

По лична моя преценка, една група от пропагандатори сътворява и пропагандира темите срещу COVID-19 и ЗА Русия (разбира се има и изключения). Този сайт само потвърждава тази ми преценка. От него разбрах "ИСТИНАТА" за коронавируса и ваксините, обобщавам ви на кратко линията на "новините" по тази тема и каква шокираща и нова информация получих.

Малко е объркващо с времевата линия, дали на 30 септември или вече е факт, но този месец НАТО и СЗО са активирали (или ще активират) системата "Кобра", това става чрез специалните сателити на НАТО, които са създадени за тази цел. Тази система започва да убива всички ваксинирани с ваксините на АстраЗенека и Файзер.

Първата им жертва бе кралицата на Великобритания, Елизабет II.

В същото време Русия, Сърбия, Унгария и Турция денонощно свалят дронове и самолети на СЗО. Тези дронове се контролират от системата "Нова", а специалната операция е "Армагедон", като за това редовно информират Путин, Лавров, Орбан и Ердоган. Тези дронове разпръскват нови вируси, за да заразят населението.

В същото време Русия упорито унищожава био лаборатории на САЩ.

Такива има в българското Ново Село и там са избили хиляди деца от селото и са ги погребали в масови гробове.

Според информация от Доналд Тръмп, жертвите за ден на системата КОБРА в САЩ са стигнали до 1 милион души, а Байдън искал да "налаи" (според мен вероятно "налаи" означава намали) населението на планетата. Още много цифри има по темата и ако ги обобщим само до средата на месеца и пресметнем, вероятно вече стотици милиони са избити от тази страховита система, работеща чрез сателити, свързващи се с чиповете, имплантирани в телата на ваксиниралите се с тази ваксини. Аз мога да пиша този "невероятен" материал само защото съм с ваксина на Модерна ;)

Важно е да се знае, че Путин е издал указ, нареждащ на всички, щом видят директор на СЗО, да го арестуват и вече има арестувани такива, които си признават цялата истина и за системата "Кобра" и за операция "Армагедон" и още много прегрешения към човечеството.

Друга тема на сайта, разполагащ с около 10 снимки за новините си, е оръжието ХААРП, което е инсталирано на няколко места в Европа и е причинило наводненията в Карловско.

Специално тези наводнения са от оръжието в Атина, но не трябва да се безпокоим, защото вече Ергоган би трябвало да го е унищожил, а другият защитник и миролюбец Путин е взривил други база на ХААРП в Хърватска.

В същото време Путин е дал и обещания, че ще отмъсти за наводненията в България.

И за да не става прекалено дълга статията и да не вземе някой да повярва на тези измишльотини ще допълним, че сайтът редовно има и публикува информация и от България, като бълва невероятни неща за български политици, които заемат обществени позиции, които не са в угода на руската пропаганда от рода на как двама бивши български министър-председатели са получили по 1 милиард, за да обещаят да избият по половин милион българи.

Как има заповеди от НАТО и СЗО да бъдат чипирани децата в България в най-кратки срокове, как от другия месец храната в магазините ще бъде скрита, защото САЩ са наредили на правителството да унищожат България. Бивш министър казал, че в детските градини и училищата ще се въведе задължително гей-обучение и още много фантастични, грозни и апокалиптични сценарии.

Надявам се никой от вас да не е виждал тези новини и тази лъжлива пропаганда да не върши работа, но за съжаление не вярвам да е така. Ако вярвате и разпространявате подобни гръмки "новини", сте изключително наивни, а другите епитети, които искам да кажа, няма да ви ги напиша, за да не се налага да се извинявам пак, защото няма да мога да го направя. В днешния свят на информационно пренасищане истината трябва да се търси, а не да четем заглавия във "фейса" и да се възмущаваме и стряскаме.

Пропагандата, идваща най-вече от руски представители, които повярвайте, не го правят безкористно, е с цел да създава смут, страх и объркване. Целта е да не вярваме в институции, лекари, политици, дори на хората около нас, така ставаме още по-податливи на внушения и започваме да казваме на черното бяло, а то обикновено е сиво. Използвайте главите си, не отваряйте измислени сайтове, не четете само заглавията, защото така ставате жертва и бивате използвани и контролирани.

Няма да споделя кой е сайта, но ако желаете сами ще си го откриете и ако го откриете, надявам се че ще го използвате като мен за да се посмеете, а не за да разберете че скоро вие и всички около вас ще умрете, било от глад, ваксина, вирус от дрон на СЗО, който Путин е пропуснал да свали или нещо още по-неочаквано, като ухапване от нано-комар, пуснат от НАТО или СЗО.

обновена:

48 часа след нашата публикация, въпросния сайт прекрати дейност и е блокиран!

Христо Христозов

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    😂🤣
    😂🤣😂🤣😂
    15 -6
    17:15, 16 сеп 2022
    руски идиотщини, обаче представете си какво е нивото щом толкова хора им се връзват ...Как не са написали още какво е казала баба Ванга за войната в Украина ...идиоти
    • Ти
      Тити
      15 -2
      17:24, 16 сеп 2022
      Ама как да не написаха, те се скъсаха от пророчества за победа над злото, която ще бъде постигната от руснаците и дори забравиха да проверяват кога е починала Ванга и писаха, че последното и предсказание от тази година :)
Последни новини