От х:

Днес в x:

Слънце с временни увеличения на облачността

Над страната ще преобладава слънчево време с временни увеличения на облачността, по-значителни над източните и планинските райони, но само на отделни места ще превали краткотраен дъжд.

Североизточният вятър ще отслабне, в западните райони и ще стихне.

Максималните температури ще бъдат между 29°С и 34°С, в София - около 29°С.  

Над Черноморието постепенно през деня облачността ще намалее и ще се установи предимно слънчево време. Ще продължи да духа североизточен вятър, но вече слаб. Максимални температури: 29°С - 30°С. Температурата на морската вода е 26°С. Вълнението на морето ще е 2 бала.
 
Над планините ще преобладава слънчево време с временни увеличения на облачността и на места ще превали краткотрайно. Ще духа слаб до умерен, север-североизточен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра - около 24°С, на 2000 метра - около 16°С.  
  
В неделя ще преобладава слънчево време. Изолирани краткотрайни превалявания са възможни главно в планините на Югозападна България. Вятърът ще е за кратко с южна компонента, предимно слаб. Температурите бавно ще продължат да се повишават и максималните в по-голямата част от страната ще са между 30°С и 35°С. 

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини