От х:

Днес в x:

Нов съдържател на игрищата на „Авеню“

    Живко Гинев ще е новият стопанин на игрищата и парка на „Авеню“. Той ще ги стопанисва през фирмата си „Нимфа 21“ ЕООД, на която е едноличен собственик на капитала и управител. На провелия се днес публичен търг с явно наддаване за обекта Гинев спечели стопанисването му за следващите 10 години със сумата, която даде за месечен наем от 3418.20 лв., Без ДДС.

    Наддаването започна с начална тръжна цена от 2 110 лева. В него участваха освен „Нимфа 21“, представител на ЕТ „Джени колекшън“ и Светослав Бръмчев, собственик и управител на „Гиви спорт“ ООД. Наддаването приключи на 62 стъпка-всяка с 1 процент нагоре от първоначално обявената цена.

    Новият наемател на „Авеню“ ще се стопанисва в парка 770 кв.м. игрище за баскетбол, футболно игрище от 1 050 кв.м, терен за волейбол – 580 кв.м., има и зона за тенис на корт – 600 кв.м. и съблекални. Наемателят има възможност и да постави временен обект до 200 кв. м. за търговска дейност.

    Новият  наемател обясни, че има идеи как да се развият спортните терени в парк "Авеню" и на тях ще се организират състезания от масовия спорт.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини