От х:

Днес в x:

Джони Деп обратно и в тази игра

Аромат на успех се носи след Джони Деп. С неукротимост, пикантни нотки, малко драма и красив завършек. Да, нещата за актьора наистина потръгнаха, а животът му изглежда е във възход след края на прословутата битка с Амбър Хърд. И не само заради това. Звездата от "Карибски пирати" се завръща на модната сцена.

Според TMZ 59-годишният американец възроди отношенията си с Dior, като подписа договор с модната къща. Източници твърдят, че става въпрос за седемцифрена сделка, която ще върне Джони Деп обратно в играта. Всъщност, той отново става лице на хитовия мъжкия аромат Sauvage.

За новото/старо партньорство потвърждават и артистичните черно-бели снимки на актьора, заснети от прочутия фотограф Грег Уилямс и пуснати в профила на Dior Beauty в Instagram. 

"Безстрашен, но човек - точно какъвто е Savage" гласи надписът към публикацията.

Снимките ще бъдат използвани в нова кампания за Dior, разкриват вътрешни лица за TMZ.

Джони Деп подписва договор с Dior за първи път през 2015 г. Ароматът Savage светкавично става хит, и така до момента, в който рекламата с парфюма на Джони Деп изчезва от телевизията. Причината, както всички се досещаме, са обвиненията в насилие над бившата му съпруга. 

Въпреки това, след драмата с актьора, "суровият и благороден" аромат (както го описва неговият създател Франсоа Демаши) става дори още по-популярен - на всеки три секунди се продава по едно шишенце. С единична цена от 160 долара това прави над 4.5 милиона приходи само за ден, писаха медиите още в края май.

А явно Джони Деп е влязъл в печеливша серия - и буквално, и преносно. След съдебния процес той замина за Лондон, където направи невероятно шоу с виртуозния китарист Джеф Бек. Заедно подготвят и съвместен албум. Малко след това Деп откри първата си самостоятелна арт изложба в Бирмингам. И след като за нула време разпродаде всичките си 780 картини, актьорът успя да се сдобие със сумата от 3.6 милиона долара.

Междувременно в живота на Амбър Хърд след края на процеса изобщо не носи сладкият мирис на успеха. Съдът отказа нов съдебен процес. Актрисата продаде имението си Yucca Valley в Калифорния - вероятно за да плати огромния дълг, който е натрупала по време на делото. А адвокатът ѝ отсече, че Хърд не може да плати присъдата от 10.35 милиона долара. Освен всичко, и застрахователните компании, на които тя разчиташе да покрият съдебните разходи, решиха да се оттеглят след финала на делото.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини