От х:

Днес в x:

Свлачище до заведение в Албена затисна двама и кола

Няма жертви на свлачището в района на ресторант „Моби Дик“ край курортен комплекс „Албена“, съобщи директорът на Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ – Добрич комисар Дарин Димитров.

Сигналът за инцидента е получен в 10:34 часа тази сутрин. Затиснати са били мъж и жена. И двамата са транспортирани в болница без опасност за живота. Жената е с травма на долни крайници. По данни на пострадалите и на очевидци, заведението току-що е отворило и в него не е имало други хора. Свлачището е засегнало само един автомобил.

Други 17, собственост на плажуващи, са блокирани. Те са паркирали в нарушение на заповед на кмета на Община Балчик Николай Ангелов, която забранява достъпа на превозни средства в района. Предстои разчистване на пътната алея с цел освобождаването им и затваряне на участъка за посетители.  

Остава опасността от нови свличания на земна маса. По тази причина ще бъдат предприети действия за затваряне на останалите четири заведение в района, каза Николай Ангелов.

Източник: БТА

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини